Vágólapra másolva!
A Ferencváros NB III-ban szereplő tartalékcsapatának vezetőedzője lesz Lipcsei Péter, a klub legendás labdarúgója, aki a mostani szezon végeztével fejezte be profi pályafutását.

"Túl vagyunk a megbeszélésen, hamar megegyeztünk" - nyilatkozta pénteken a klub hivatalos honlapjának a 38 éves középpályás. "Tuboly Frigyes lesz a segítőm, aki kiválóan ismeri a fiatalokat, hiszen nyolc éve dolgozik az utánpótlásban. Egyelőre a pontos programot nem tudom, valószínűleg augusztus közepén kezdődik a bajnokság, a felkészülést július elején kezdjük meg."

Lipcsei Péter múlt szombaton a Budapest Honvéd elleni mérkőzéssel fejezte be pályafutását, melynek során összesen 648-szor lépett pályára a zöld-fehérek színeiben. Ez rekord a klub történetében.

További hír a Ferencváros házatájáról, hogy a klubot elhagyja Tommy Doherty. Az észak-ír válogatott védő az angol negyedosztályban szereplő Bradford City csapatához írt alá. A Bradford amellett, hogy elcsábította a Fradi egyik alapemberét, még meg is bántotta a magyar klubot: hivatalos honlapján török csapatnak nevezte az Ferencvárost.

Mindent egy helyen az Eb-ről