A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
Vágólapra másolva!
A Bayern München legújabb kiszemeltje a Fiorentina perui balszélsője, Juan Manuel Vargas, aki balhátvédként is bevethető. Louis van Gaal edző a holland iskola híveként igyekszik a szélsőjátékot erőltetni a münchenieknél.

A müncheni együttesnek két kiváló szélsője is van Franck Ribéry, illetve Arjen Robben személyében, azonban ketten együtt csak elvétve tudtak pályára lépni: hol egyikük, hol pedig másikuk sérült. Mindezek alapján nem meglepő, hogy a klub olyan játékost keresett a játékospiacon, aki képes betölteni ezt a pozíciót, viszont szükség esetén akár egy sorral hátrébb, a védelemben is megállja a helyét.

A Fiorentina perui futballistája, Juan Manuel Vargas tökéletesen megfelel ennek a követelménynek, és olasz lapértesülések szerint a játékos még ebben az átigazolási szezonban a münchenieknél köthet ki. A Bayern a hírek szerint 13 millió eurót fizetne a focistáért a firenzeieknek, ráadásul még a fiatal, olasz származású balhátvédet, Diego Contentót is odaadná. Vargas menedzsere a napokban utazik Münchenbe, hogy véglegesítse az ügyletet, amely tehát akár már a hétvégén megvalósulhat.

További átigazolási hírek:

A Wolfsburg leigazolta a Monaco támadóját, Dieumerci Mbokanit, a következő szezonra pedig megszerezte a Kaiserslautern horvát csatárát, Srdjan Lakicot.

A Napoli szerződtette az Espanyol középhátvédjét, Víctor Ruízt.

A Mallorca argentin csatárát, Fernando Cavenaghit a brazil Internacional szeretné megszerezni.

Az Aston Villa a városi rivális Birmingham City svéd középpályásával, Sebastian Larssonnal erősítene, cserébe pedig védőjét, Curtis Daviest adná.

A Zenit olasz középpályása, Alessandro Rosina hazatérhet a Cesenához.

A Juventus közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Sao Paulo középpályását, Lucas Piazont, akit az új Kakának szoktak nevezni.

Angol lapértesülések szerint a Blackpool a Fulham magyar középpályásával, Gera Zoltánnal pótolná a távozóban lévő Charlie Adamet.

Az Anderlecht belga középpályása, Guillaume Gillet iránt a Bayer Leverkusen érdeklődik.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!