A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Arsene Wenger úgy fogalmazott, az idei nyár szenvedései után még a pokol sem lesz számára szokatlan. Az Arsenal menedzsere a klubnál töltött eddigi legzavarosabb időszakának nevezte az elmúlt hónapokat.

"Könyvet tudnék írni erről a nyárról" - idézte a Skysports.com a vezetőedzőt. "Nem miattam lenne fölöttébb érdekes olvasmány, hanem a hihetetlen dolgok miatt, amelyek történtek. Ez volt a legzavarosabb időszak, mióta itt vagyok. Az én munkámban az ember számíthat a szenvedésre. Ezért aztán, ha majd egyszer pokolra jutok, sokkal kevésbé fogok szenvedni, mint mások, mert már hozzá leszek szokva."

A trénert a legtöbb kritika a klub átigazolási politikája és a Manchester United ellen elszenvedett 8-2-es vereség miatt érte. Az Arsenal a nyáron elengedte Clichyt, Fabregast és Nasrit is, ugyanakkor az érkezők a szurkolók szerint nem pótolják a távozókat.

"Semmiféle hülyeséget nem csináltunk. A döntéseink pénzügyileg is alátámasztottak, ugyanakkor megszereztük a megfelelő minőségű és megfelelő tapasztalatokkal bíró játékosokat" - magyarázta Wenger, aki szerint Benajun, Mertesacker, Arteta, Andre Santos és Park Csu-Jung leigazolásával újra trónkövetelővé válik csapata.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!