Vágólapra másolva!
Tizenkétmillió forinton megy a vita a Pécs focicsapatánál Matyi Dezső tulajdonos és Supka Attila vezetőedző között - írja a Blikk.

Supka a nyáron szerződött Pécsre, az őszi szezon folyamán folyamatosan üzengettek egymásnak a tulajdonossal a médiában, majd egy sajtótájékoztatón nyilvánosan is egymásnak estek (videó itt). Közös megegyezéssel történő szerződésfelbontás esetén lelépési díjat szeretne kapni Supka Attila, a Blikkk információja szerint 12 millió forintot.

Egy, a neve elhallgatását kérő személy a napilapnak elárulta, hogy Pécsett havonta bruttó ötmillió forintot kap a háromtagú szakmai stáb, ebből bruttó hárommillió a vezetőedzőé. A levonások után kettő millió Supka tiszta bére, amely fél évre 12 milliót tesz ki. A trénert képviselő menedzser, Kiss József egyelőre nem beszélt konkrétumokról.

Martyi Dezső tulajdonos egy szakmai igazgatót nevez majd ki a vezetőedző Supka Attila fölé, hazai és külföldi szakemberben egyaránt gondolkozik. Lapértesülés szerint Erwin Koeman, a magyar válogatott korábbi holland szövetségi kapitánya is jelölt a posztra.

Mindent egy helyen az Eb-ről