A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A legutóbb ezüstérmes Videoton nyerte a százszázalékos csapatok csatáját az OTP Bank Liga 4. fordulójában: 4-1-re győzött a vendég Paks ellen.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Videoton - MVM Paks 4-1 (2-0)
Székesfehérvár, 3520 néző, v.: Solymosi
gól: Nikolics (3., 8., utóbbit 11-esből), Juhász (65.), Gyurcsó (83.), illetve Könyves (90.)
piros lap: Éger (6.)
Videoton: Calatayud - Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira - Caneira, Sándor Gy. - Kleinheisler (Gyurcsó, 67.), Kovács I., Alvarez (Zé Luis, 55.) - Nikolics (Paraiba, 74.)
MVM Paks: Molnár P. - Heffler T., Éger, Kovács G., Szabó J. - Kecskés - Bori, Fiola, Báló (Könyves, 69.), Bartha (Windecker, 69.) - Simon A. (Eppel, 72.)
sárga lap: Szolnoki (25.), Sándor (55.), Caneira, (64.), illetve Bori (21.), Fiola (55.), Szabó J. (61.), Windecker (83.)

Nagyszerűen kezdett a Videoton, már a harmadik percben vezetést szerzett, a csapattal a századik bajnokiját játszó Nemanja Nikolic lőtte ki a jobb alsó sarkot. A jubiláns öt perc múlva ismét betalált, az őt utolsó emberként a 16-oson belül buktató Éger kiállítása után tizenegyesből volt eredményes.

Fordulás után is a fehérvári együttes játszott meggyőző fölényben, de az emberelőnyt sokáig nem tudta gólra váltani, majd Juhász növelte az előnyt, végképp eldöntve a három pont sorsát. A hajrában aztán egy gólváltással alakult ki a 4-1-es székesfehérvári siker.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!