Vágólapra másolva!
Sinisa Mihajlovic, a Sampdoria edzője majdnem nekiment saját játékosának a Genoa elleni derbi lefújása után.

A genovai rangadót eredetileg szombaton rendezték volna, de a hatalmas esőzés miatt keddre halasztották. A legfontosabb események két perc alatt lezajlottak, Iago Falque a 17. percben vezetést szerzett a Genoának, majd Eder nagyon gyorsan egyenlített.

A vége is izgalmas volt, előbb Obiang nyerhette volna meg a meccset a Sampnak, de az üres kaput elvétette, majd az utolsó percben a Genoának is megvolt a lehetősége, Perotti szabadrúgása után Kucka fejelt a lécre, aztán Viviano mentett meg egy pontot, amikor kitolta Bertolacci ismétlését.

A vége így 1-1 lett, Mihajlovic vérnyomása azonban az utolsó jelenet miatt az egekben volt, és a pályára bemasírozva számon kérte játékosát, Vasco Reginit, aki a szabadrúgás előtt buta módon szabálytalankodott az ellenfél támadójával, aki a kapunak háttal állt. Mihajlovic kicsit megrángatta Reginit, majd játékosai elvitték onnan, mielőtt még tettlegességig fajulna a dolog.

A két csapat a mostani döntetlen után egyaránt 36 ponttal rendelkezik, a Genoa jobb gólkülönbsége miatt előzi csak meg a Sampot, előbbi 6., utóbbi 7. a tabellán.

Mindent egy helyen az Eb-ről