A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Ferencváros szinte végig fölényben játszva győzte le 2-0-ra az MTK-t a 206. örökrangadón. Mindkét csapat részéről egyetértettak abban, hogy megérdemelten nyert a Fradi.

A mérkőzést közvetítő Duna Worldnek Garami József, az MTK vezetőedzője így nyilatkozott: "Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, a Fradi meg jól. A második félidőben jobban fociztunk, de a Ferencváros megérdemelten nyert. Hogy egy pontra megközelített bennünket a Fradi? Ettől még nincs rajtunk nyomás."

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője: "Tökéletesen megérdemelt győzelmet arattunk. Kezdettől fogva látszott, hogy meg akarjuk nyerni ezt a meccset, nagyon fegyelmezetten, támadólag játszottunk. Volt egy-két olyan fázis, amikor kicsit visszafogottabbak voltunk, akor az MTK-nak volt néhány heyzete, de összességében örülök ennek a csúcsteljesítménynek. Az ötödik helyről indultunk el tavasszal, abba az irányba megyünk, amit kitűztünk, meglátjuk, hogy meddig vezet ez az út."

Kanta is elismerte: Jobb volt a Fradi

Kanta József, az MTK csapatkapitánya: "Az első félidőben egyértelműen jobb volt a Ferencváros, alig tudtuk birtokolni a labdát. A második félidőben feljavultunk, de az utolsó passzok nem sikerültek."

Busai Attila, a második gól szerzője: "Nagyon örülök, hogy végre bajnokin is betaláltam, a csapat számára és számomra is nagyon fontos gól volt. Sansza nem volt az MTK-nak, nagy fölényben játszottunk végig. A második hely most már kötelező."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!