Ronaldo talán még Stieberénél is nagyobb gólt lőtt

548742443
Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the UEFA Euro 2016 qualifying round Group I football match between Armenia and Portugal in Yerevan on June 13, 2015. AFP PHOTO / KAREN MINASYAN
Vágólapra másolva!
A portugál válogatott 0-1-ről fordítva győzött 3-2-re Jerevánban Örményország ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat hatodik fordulójában úgy, hogy Cristiano Ronaldo mesterhármast lőtt.

A hazai csapat Marcos Pizzelli góljával szerzett vezetést a 14. percben, Cristiano Ronaldo negyedórával később büntetőből válaszolt. A háromszoros aranylabdás tíz perccel a szünet után a vezetést is megszerezte, néhány perccel később pedig meglett a harmadik találata is, egy egészen elképesztő (talán még Stieber finneknek lőtt góljánál is nagyobb) lövés után.

A 62. percben a portugálok megfogyatkoztak Tiago második sárga lapja miatt. Az emberelőnyben Hrair Mkojan révén az örmények egyszer még be tudtak találni, ám egyenlíteniük már nem sikerült.

A lengyel válogatott Robert Lewandowski hajrában szerzett mesterhármasának köszönhetően 4-0-ra legyőzte Grúziát, a világbajnok németek pedig 7-0-ra kiütötték Gibraltárt.

Eredmények, Eb-selejtezők:
D csoport:
Lengyelország - Grúzia 4-0 (0-0)
Írország - Skócia 1-1 (1-0)
Gibraltár - Németország 0-7 (0-1)

I csoport:
Örményország - Portugália 2-3 (1-1)
Dánia - Szerbia 2-0 (1-0)

Mindent egy helyen az Eb-ről