Vágólapra másolva!
Egy szállodában töltötte a Valentin-napi bulit Diego Maradona. A világbajnok argentin focista rátámadt az élettársára, ami után kihívták a rendőrséget.

Maradona és élettársa, Rocio Oliva madridi szállodai szobájából hangos veszekedés hallatszott a Valentin-napi bulijukon, olyannyira, hogy a többi lakó rendőrt hívott hozzájuk. Mindkét felet kihallgatták, bár Rocio Oliva nem akart feljelentést tenni, és egyikükön sem volt nyoma sérülésnek.

Maradona a szerda esti Real Madrid-Napoli Bajnokok Ligája-meccsre érkezett a városba, igaz, inkább a vendégeknek, egykori csapatának szurkolni. Luka Modric, a Real Madrid sztárja viccelődött is azzal a meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy szerencsére a mostani Napoliban nincs Maradona.

Ami pedig Maradona jelenlegi barátnőjét illeti, négy éve vannak együtt, de három éve már felkerült egy videó a netre, ahol a volt focista bántalmazza a nőt. Madridban kedd este pedig egy újságíróval is összebalhézott Maradona, aki azonban a Marca szerint csak a mikrofont pofozta odébb.

Mindent egy helyen az Eb-ről