Cristiano Ronaldo lelépne Madridból?

fbl Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo poses with his five Ballon d'Or trophies ahead of the Spanish league football match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid on December 9, 2017. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Titokzatos angliai utazásokkal zárta 2017-et Cristiano Ronaldo. Több angol bulvárlap is úgy tudja, a Real Madrid portugál sztárja nemcsak iskolát keresett hétéves fiának, de több lakást is megnézett London belvárosában és Surreyben. A The Sun szerint ez azt jelentheti, hogy Cristiano készül visszatérni a Manchester Unitedhez. 

A Mirror arról ír, hogy az ötszörös aranylabdás játékos királyokat megillető oktatást szeretne megadni legidősebb gyermekének, ezért olyan iskolába akarja beiratni a kis Juniort, ahová az angol királyi családban nevelkedő gyerekek is járnak. A Thomas's Bettarsea nevű intézményben egy évért nagyjából hatmillió forintos tandíjat kell fizetni.

Ragyogó gyűjtemény Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Az újságírók érdekesnek találják, hogy pont azok után nézelődött Angliában, hogy a Real Madridnál megromlott a viszonya Florentino Pérez klubelnökkel. Egyrészt azért, mert hiába kérte, hogy a jelenlegi, heti 850 ezer fontos fizetését Lionel Messi heti egymillió fontos béréhez igazítsák, másrészt azért, mert a kivásárlási árát se csökkentették 900 millió fontról 90 millió fontra.



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!