Nem tud kijönni a gödörből az Inter

Icardi, Inter
Inter Milan's Argentinian forward Mauro Icardi (L) celebrates after scores during the Italian Serie A football match Fiorentina vs Inter Milan on January 5, 2018, at Artemio Franchi stadium in Florence. / AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
Vágólapra másolva!
Az Inter idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Fiorentinával az olasz bajnokság 20. fordulójában.

A milánóiak az ezt megelőző négy meccsükből egyet sem tudtak megnyerni, és a gólokkal is adósok maradtak, 360 perc alatt mindössze kettőt szereztek. Most sem számítottak esélyesnek, tekintve, hogy ahhoz a Fiorentinához utaztak, amely a legutóbbi hét, egymás ellen játszott bajnokijukból ötöt is megnyert.

Mindezek ellenére sokáig úgy nézett ki, hogy az Internek sikerül megszakítania rossz sorozatát: Icardi góljával egészen a 91. percig vezettek. Ekkor jött Giovanni Simeone (Diego Simeone fia), és az egyenlítés:

A döntetlennel az Inter maradt a harmadik, de már úgyis hat pont a hátránya az első Napoli mögött, hogy egy meccsel többet játszott.

A nap másik meccsén az Udinese 1–1-es döntetlent játszott a Chievóval. Massimo Oddo csapata öt győztes bajnoki után veszített pontot ismét.

11Sárga lapBorja Valero
28Sárga lapAndrea Ranocchia
55GólMauro Icardi
55Sárga lapJordan Veretout
87Sárga lapDavide Astori
89Sárga lapMauro Icardi
90GólGiovanni Simeone
Összeállítások
4-3-3
4-2-3-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről