A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Neymar és apja most épp Brazíliában adja az ostobát

Horizontal FOOTBALL
French football team Paris Saint-Germain's (PSG) Qatari president Nasser Al-Khelaifi (L) and Neymar Santos, father of Brazilian superstar and PSG's footballer Neymar Junior, are pictured at the Neymar Junior Institute project, in Praia Grande, Sao Paulo, Brazil on March 13, 2018. Nasser Al-Khelaifi arrived in Brazil to visit the world's most expensive player, Neymar, who broke a bone in his right foot on February 25 and faces weeks of recuperation following surgery. The visit also takes place amid rumors swirling about the striker's intention to quit PSG. / AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA
Vágólapra másolva!
Neymar és édesapja ezúttal Brazíliában adja a hülyét. A Sao Paolóban tartott sajtótájékoztatón apuka olyan fantasztikus dolgokat mondott, hogy a fiának van jelene és jövője a Paris St. Germain-ben. 

Nasszer Al-Khelaifi, a PSG elnök-tulajdonosa azért utazott el Brazíliába, hogy tájékozódjon a sérült Neymar állapotáról. Az elnök lehet, hogy rosszat sejt - a nemzetközi sajtó napok óta arról cikkez, hogy a brazil játékos nyártól a Real Madridban folytatja pályafutását.

Neymar és a fater - utóbbi menedzserként egyengeti a fia útját Forrás: AFP/Nelson Almeida

A Sao Paolo mellett tartott sajtótájékoztaton az öreg Neymar és fia elképesztő ködszurkálásba kezdett. A jelen és a jövő fantasztikus elemzése után a PSG elnöke következett. Ő azt mondta, hogy Neymar boldog Párizsban és alig várja, hogy visszatérjen oda.

Ködszurkálás Neymar-módra egy sajtótájékoztatón Forrás: AFP/Nelson Almeida

Most légy okos, Domokos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!