A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lemondhat a foci-vb-ről a Liverpool balszerencsés középpályása

fbl Horizontal
Liverpool's English midfielder Alex Oxlade-Chamberlain is stretchered off during the UEFA Champions League first leg semi-final football match between Liverpool and Roma at Anfield stadium in Liverpool, north west England on April 24, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint súlyos sérülést szenvedett középpályása, Alex Oxlade-Chamberlain az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-elődöntő keddi első meccsén, így vége a szezonjának.

"Valószínűleg nagyon csúnya sérülése van. Sajnos, ez a helyzet. Az orvosi stábunk borúlátó az alaposabb vizsgálatok előtt" - jegyezte meg a német szakember az együttese 5-2-es sikerével zárult hazai összecsapást követően.

Ebből a mozdulatból lett a baj Forrás: AFP/Oli Scarff

Az angol válogatott középpályás még a mérkőzés elején egy szerelési kísérletnél ütközött balszerencsésen Aleksandar Kolarovval, a Roma balhátvédjével. Az esetnél a szigetországi futballista térde hátrafeszült, majd láthatóan komoly fájdalmakkal küzdött, s a hosszú percekig tartó ápolás után hordágyon vitték el a pálya mellől.

Oxlade-Chamberlain sérülése vélhetőleg nem csupán Kloppot, hanem az angol válogatott szövetségi kapitányát, Gareth Southgate-et is aggasztja, hiszen minden bizonnyal számítana rá a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!