Vágólapra másolva!
Március 19-én jelentik be az első két játékos nevét, akiket biztosan beiktatnak a Premier League által idén életre hívott Hírességek Csarnokába. A további díjazottakra a szurkolók is szavazhatnak.

A világ mára első számú futballbajnokságává váló sorozata 1992-ben rajtolt el, és azóta számos legendás játékost adott a sportágnak, ezért is döntöttek úgy a Premier League vezetői, hogy amerikai mintára létrehozzák a PL Hírességek Csarnokát (Hall of Fame).

Az első két, biztosan bekerülő játékos kilétére március 19-én fog fény derülni, és ugyanettől a naptól lehet szavazni a további jelöltekre is. A bekerülés feltétele, hogy a jelölt nem lehet aktív játékos, és csak a PL-karrierje során felmutatott produkciója számít.

"A Premier League-ben 1992 óta játszanak a világ legjobbjai, akikkel egy-egy időszakot azonosítunk, és, akik miatt évről-évre lenyűgöztek bennünket. A Premier League Hírességek Csarnokában a legjobbak számára van fenntartva a hely. Lehetőséget kapnak szurkolóink világszerte, hogy visszatekintsenek az elmúlt évekre, és együtt ünnepelhessük a legkivétesebb karriereket" – idézi a sorozat hivatalos honlapja Richard Masterst, a Premier League igazgatóját.

Mindent egy helyen az Eb-ről