A Fradi egykori légiósa elérte, amiért Magyarországra szerződött

Ferencváros, Haladás, Ferando Gorriarán
A ferencvárosi Fernando Gorriarán (elöl) és Tamás László, a szombathelyi csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Ferencváros - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. március 16-án
Vágólapra másolva!
A Ferencváros egykori uruguayi futballistája, a most már Mexikóban futballozó Fernando Gorriarán elmondása szerint amiért Magyarországra szerződött, azt elérte a magyar csapattal.

A világ legtöbb labdarúgó-bajnokságához hasonlóan a mexikóit is leállították a koronavírus-járvány miatt, így a 2019-ben a Ferencvárossal bajnoki címet szerző Fernando Gorriarán otthon ülve várja, hogy tovább harcolhasson a bajnoki címért jelenleg 3. helyen álló együttesével, a Santos Lagunával.

- mondta a Marcának a 25 éves középpályás.

Gorriarán az előző bajnokság alapszakaszát megnyerte klubjával, de a rájátszás első körében meglepetésre kiesett a 8. kiemelt Moterrey ellenében. A mostani alapszakasz 18 fordulójából tízet játszottak le, biztos a Santos Laguna helye a playoff mezőnyében.

„Az előző idényben már elhittem, hogy bajnokok leszünk, de nagy balszerencsénk volt. Most mindent megteszünk azért, hogy a végzetes botlásunkért kárpótoljuk a szurkolókat és a klubot"

- mondta az újrakezdést váró Gorriarán.

(Nemzeti Sport)

Mindent egy helyen az Eb-ről