A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyetlen pozitív teszt is elég ahhoz, hogy véget érjen a Serie A

SSC Napoli v Juventus FC - Serie A Paulo Dybala Serie A SSC Napoli Juventus FC Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL Italy championnat
Paulo Dybala of Juventus during the Serie A match between SSC Napoli and Juventus FC at Stadio San Paolo Naples Italy on 26 January 2020. (Photo by Franco Romano/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az olasz egészségügyi miniszterhelyettes, Sandra Zampa egy rádióinterjúban kijelentette: ha csak egyetlen pozitív koronavírusteszt is születik az újrakezdés előtt vagy után, azonnal véget vetnek az olasz futballidénynek.

A tisztviselő a Radio Kiss Kiss Napolinak elmondta, a szabály nem csak a Serie A-ra érvényes. Egy esetleges pozitív teszt esetén - a Premier League-gel és a Bundesligával ellentétben - nemcsak a fertőzött személynek, de a teljes csapatnak 15 napos karanténba kell vonulnia.

- mondta Zampa.

A Serie B-ben egyre valószínűtlenebb az újrakezdés, mivel az ott szereplő klubok financiálisan nincsenek olyan helyzetben, hogy biztosítsák a játékosok és az alkalmazottak számára a teljes körű egészségügyi védelmet és protokollt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!