A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az új szövetségi kapitány támogatását szorgalmazza a Brighton szélsője

Horizontal PORTRAIT FOOTBALL THUMBS UP
Saudi's al-Nasser head coach Dragan Skocic of Croatia gestures during their AFC Champions League soccer match against Qatar's al-Sadd club in Doha on April 5, 2011. Sadd won 1-0. AFP PHOTO/KARIM JAAFAR (Photo by KARIM JAAFAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Alireza Dzsahanbahs, az angol élvonalbeli Brighton iráni szélsője felszólította honfitársait, hogy támogassák Dragan Skocicot, a labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát.

"Itt az idő, hogy támogassuk Skocicot, mert szerintem jól ismeri a futballunkat és a játékosokat. Motiváltan és nagy lelkesedéssel látja el feladatát, ezért pozitív képet kellene mutatnunk róla" - szögezte le az ötvenszeres válogatott játékos.

Dzsahanbahs azért beszélt a horvát szövetségi kapitányról, mert a közelmúltban felröppent a hír, miszerint az iráni szövetség tárgyalásokat folytatott az olasz Andrea Stramaccionival a posztról.

Dragan Skocic itt még a szaúdi al-Nasszer csapatának edzőjeként Forrás: AFP/Karim Jaafar

"Jelenleg érzékeny helyzetben vagyunk, mindannyiunknak támogatnia kell az edzőnket és a csapatunkat. Nagyon fontos az egység, hogy teljesítsük a feladatunkat, és a következő fordulóba jussunk" – mondta a Premier League-ben szereplő labdarúgó. Hangsúlyozta: a találgatások helyett a közelgő mérkőzésekre kell összpontosítaniuk.

Az irániak a 2022-es katari világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában Hongkonggal, Kambodzsával, Bahreinnel, valamint Irakkal találkoznak,

és mind a négy meccset meg kell nyerniük, hogy legyen esélyük a továbbjutásra.

Az 51 éves Dragan Skocicot február elején nevezték ki, de a csapat még egyetlen mérkőzést sem játszott az irányításával.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!