Már az sem kizárt, hogy törlik a szezont a Premier League-ben

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - TOTTENHAM v SUNDERLAND FOOTBALL Soccer SPORT SQUARE FORMAT
A Premier League küzdelmeit júniusban indítanák újra
Vágólapra másolva!
Az angol Sky Sportsnak nyilatkozott egy klubtulajdonos, aki szerint 40 százalék az esély arra, hogy az egész szezont törlik.

A név nélkül nyilatkozó tulaj szerint hatalmas káosz lehet a Premier League-ben nyáron, ha nem lehet újraindítani a bajnokságot.

„Senki nem tudja, mi lehet a megoldás, ha nem lehet befejezni a bajnokságot. Talán az lehetne a legjobb megoldás, ha nem esik ki egy csapat sem, és egy évig lehetne 22 csapat, két feljutóval" – mondta a tulajdonos.

A PL-ben egyelőre semmit nem tudni a folytatásról, annyi biztos, hogy június elseje előtt nem térhet vissza a bajnokság, a kormány döntése értelmében.

A klubok hétfői tanácskozásán az is felmerült, hogy a meccseket semleges helyszínen játsszák majd, le de ebben az esetben a tabella második felében álló klubok a kiesés újragondolását szeretnék.

A klubok közben attól is tartanak, hogy a szükséges egészségügyi protokollokat figyelembe véve, nem minden játékos szeretne majd pályára lépni vagy edzésbe állni, ami további bonyodalmakat okozhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!