A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Premier League játékosai szerint korai a visszatérésről beszélni

fbl Horizontal
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (C) reacts after failing to score during the English Premier League football match between Sheffield United and Manchester City at Bramall Lane in Sheffield, northern England on January 21, 2020. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Korábban megírtuk, hogy egy klubtulaj már 40 százalék esélyt lát arra, hogy törlik a Premier League félbeszakított idényét, de egyre több játékos is úgy gondolja, korai még arról beszélni, hogy folytatódjon a bajnokság.

A klubvezetők hétfőn egyeztettek a visszatérés lehetőségéről, de leghamarabb is csak egy hónap múlva folytatódhatna a Premier League, de még senki nem tudja, milyen formában.

A Tottenham Newcastle-ben kölcsönben focizó játékosa, Danny Rose szerint egyelőre beszélni sem szabadna a bajnokság folytatásáról.

„Arról beszél a kormány, hogy térjen vissza a labdarúgás, mert az erősíti a nemzeti morált. Én sz.rok a nemzet moráljára, életek forognak veszélyben. A focinak szóba sem kellene kerülnie, ameddig a számok nem csökkennek jelentősen" – mondta Rose egy videós bejelentkezésben.

A BBC eközben egy kutatás eredményét is közölte, eszerint a brit felnőttek 19 százalékának javulna a kedve, ha újra rendeznének focimeccseket, a többiek szerint nem ez a legfontosabb.

Közben a Manchester City játékosa, Raheem Sterling arról beszélt, hogy a visszatérésre csak akkor kerülhet sor, ha a játékosok mellett mindenki biztonsága garantált.

„Ameddig nem garantált az emberek biztonsága, addig visszafogottan állok a dologhoz és azon gondolkodom, mi lehet a legrosszabb, ami történhet. Vannak barátaim, akik elvesztették a nagyszüleiket, én is vesztettem el hozzátartozómat" – mondta Sterling.

Az Egyesült Királyságban már több mint 32 ezer ember vesztette életét a koronavírus-járványban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!