Arthur nem akar többet a Barcelonában játszani

SK Slavia Prague v FC Barcelona - UEFA Champions League FOOTBALL UEFA Champions League Barcelona Soccer MATCH 2019 Slavia Prague
Arthurt azért igazolta le a Barca, hogy pótolja Andrés Iniestát
Vágólapra másolva!
A 23 éves játékosnak már szóltak, komoly következményei lesznek, ha nem teljesíti a szerződése feltételeit, de Arthur nem szeretne többet pályára lépni Quique Setien csapatában.

A Barcelona középpályása, a brazil Arthur a Juventus játékosa lesz, az olaszoktól pedig Miralem Pjanic és még pármillió euró érkezik a katalánokhoz. A játékosok szerződései akkor járnak le aktuális csapataiknál, amikor végeznek a Bajnokok Ligája augusztusi meccseivel.

Lionel Messi és Arthur minden bizonnyal már nem szerepelnek egy csapatban Forrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Lukas Kabon

A spanyol bajnokság végeztével a játékosok rövid pihenőt kaptak, majd a héten már kezdődne a felkészülés a Napoli elleni, augusztusi Bajnokok Ligája meccsre, de Arthur közölte, nem szeretne visszatérni.

Arthur, miután kiderült, hogy eladják, azt mondta, mindent megtesz továbbra is a Barcelonáért, de úgy tűnik, meggondolta magát, ezzel pedig komoly bajt okozhat a katalánoknak, akik a Napoli elleni visszavágón eltiltás miatt nem számíthatnak Sergio Busquetsre és Arturo Vidalra sem.

Mindent egy helyen az Eb-ről