A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megvan, mikor játszhat ismét nézők előtt a Bayern München

Bayern München
30 September 2020, Bavaria, Munich: Football: DFL Supercup, Bayern Munich - Borussia Dortmund in the Allianz Arena. Goal scorer Thomas Müller (M) of Munich celebrates his goal for the 2:0 with Robert Lewandowski (r) and Corentin Tolisso. IMPORTANT NOTE: According to the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used in the stadium and/or photographs taken of the match in the form of sequence images and/or video-like photo series. Photo: Sven Hoppe/dpa-Pool/dpa
Vágólapra másolva!
A német labdarúgó Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is címvédő Bayern München legkorábban hat hét múlva játszhat mérkőzést újra nézők előtt hazai pályán.

A müncheni városvezetés pénteken az emelkedő koronavírusos esetek számára való tekintettel úgy döntött, hogy október 25-ig csak zárt kapuk mögött lehet futballmeccseket rendezni.

Már nem kell sokat várni a Bayern München drukkereinek, hogy ismét az Allianz Arénában buzdíthassák csapatunkat Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Sven Hoppe

A 70 ezer néző befogadására képes Allianz Aréna így október 15-én, a Bayern Német Kupa-találkozóján, valamint hat nappal később, az Atlético Madrid elleni BL-csoportmeccsen is üres marad, csakúgy, mint az október 24-én sorra kerülő Eintracht Frankfurt elleni Bundesliga-összecsapáson.
Ezt követően csak november 21-én lép pályára saját stadionjában a Bayern, akkor a Werder Bremen lesz az ellenfél bajnoki találkozón.

Németországban a különböző tartományokban és városokban eltérők az intézkedések, a címvédő épp azon kevés együttesek közé tartozik, amelyek még nem engedhettek be szurkolókat a hazai mérkőzéseikre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!