Párizsban már a szurkolói boltok is készülnek Messi érkezésére

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi looks on during the Spanish league football match between FC Barcelona and Levante UD at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 13, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a francia Paris Saint-Germain vezetősége már kiadta az utasítást a marketingosztályának, hogy készüljenek fel Lionel Messi érkezésére.

A francia klubbal már többször is hírbe hozott hatszoros aranylabdás, aki nem hosszabbította meg a szerződését az FC Barcelonával, az átigazolási időszak január 1-i kezdetével szabadon kezdhet tárgyalni a következő klubjával. Párizsban pedig már annyira biztosak benne, hogy a PSG-t fogja választani, hogy a klubvezetés már ki is adta az utasítást a marketingosztálynak, hogy készüljenek fel az ajándékboltok Messi érkézésére, illetve az ennek bejelentése után várható rohamra.

A lapok már azt is tudni vélik, hogy Messi az érkezése esetén a Barcához hasonlóan Párizsban is a 10-es mezben játszhat, korábbi csapattársa, és egyik legjobb barátja, Neymar ugyanis már jelezte, hogy átadja az argentin sztárnak a most általa viselt mezszámot.

Amennyiben a téli átigazolási időszakban valóban létrejön a két óriásklub között az üzlet, akkor különösen pikáns lesz a Barcelona–Paris Saint-Germain párosítás a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!