Tragédia a stadionban: a világítótest agyonütött egy pályamunkást - fotó

Horizontal fbl
Members of the medical staff and firemen try to rescue a man in critical conditions, who's lying on the football picth after he was hit by the fall of a heater (R) at the end of the French L1 football match between FC Lorient and Stade Rennais at the Moustoir Stadium in Lorient, western France, on December 20, 2020. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
A vasárnap esti Lorient–Rennes francia labdarúgó bajnoki mérkőzés után rettenetes tragédia történt a stadionban: egy, a gyepszőnyeg fényterápiájára használt világítóberendezés leszakadt és agyonütött egy pályamunkást, aki a helyszínen meghalt.

A mentőbe még élve került be a szerencsétlenül járt pályamunkás, de a kórházba szállítás után meghalt.

Később kiderültek a részletek is. A 38 éves férfi a meccs utáni szokásos munkáját végezte a stadionban, amikor a tragédia bekövetkezett.

A baleset pillanatában még több vendégjátékos is a pályán tartózkodott. A Rennes brazil balhátvéde, Dalbert szemtanúja volt a balesetnek. A futballista sokkos állapotba került.

A mentők gyorsan megérkeztek a baleset helyszínére. Először szívmasszázst alkalmaztak. A pályamunkás élve került be a mentőkocsiba.

A világítótest lezuhant, a pályamunkás meghalt Forrás: AFP/Loic Venance

A hatóságok szakértők bevonásával vizsgálják a balesetet.


Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!