Visszatérhet Cristiano Ronaldo a Real Madridba Zidane szerint

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST JOY EMBRACE CHAMPIONS LEAGUE FINAL
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) celebrates with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának francia vezetőedzője az olasz Sky Sport televíziónak nyilatkozva erősítette meg a Cristiano Ronaldo visszatérése körüli pletykákat.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Marca című spanyol lap értesülései szerint a Juventusnál nem marasztalt ötszörös aranylabdás portugál klasszis ügynöke, Jorge Mendes Ronaldo korábbi csapatával, a Real Madriddal tárgyal.

Ronaldo visszatérésének lehetőségét pedig ezúttal nem más, mint a Real Madrid edzője, Zinedine Zidane is megerősítette. Ha nem is mondott egyértelmű igent az átigazolás kérdésére, de ez a válasz akkor is inkább tűnik megerősítésnek, mintsem cáfolatnak.

Számtalan közös siker után ott folytatják, ahol abbahagyták? Forrás: AFP/Franck Fife

Az Atalanta elleni keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára készülő Real szakvezetője az olasz Sky Sport riporterének arra a kérdésére, hogy lehetségesnek tartja-e Ronaldo visszatérését Madridba, így válaszolt:

De ma még a Juventus játékosa, úgyhogy tiszteletben kell tartanunk őt és a csapatát is. Cristianóval kapcsolatban megtettem, amit meg kellett tennem, a többit majd meglátjuk. Volt lehetőségem vele dolgozni, és egészen lenyűgöző. De ma a Juventus élvezi ennek a hasznát" – mondta a francia szakember, aki ritkán szokott ilyen nyíltan fogalmazni átigazolási kérdésekben.

Ronaldo 2009-ben 94 millió euróért igazolt a Manchester Unitedből a Real Madridhoz, ahol 2018-as távozásáig 438 mérkőzésen 450 gólt lőve szinte minden klubrekordot megdöntött, a csapattal pedig két-két bajnoki cím, kupagyőzelem és Spanyol Szuperkupa-siker mellett négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, kétszer az Európai Szuperkupát, és háromszor a klubvilágbajnokságot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!