Debrecen vezetősége magyarázatot vár Dzsudzsákék gyenge szereplése miatt

Debreceni VSC - Pécsi MFC, Merkantil Bank Liga, NB II, 10. forduló, 2020.09.28., Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs 14 gólpassz mellett a második gólját lőtte az NB II-es szezonban
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 10. helyén álló Debreceni VSC a hivatalos honlapján tudatta, hogy az utóbbi időszakban elszenvedett kudarcok és a gyenge bajnoki szereplés miatt a klub vezetése helyzetértékelést és helyzetelemzést kért a sportigazgatótól és a szakmai stábtól.

Ábrók Zsolt cégvezető elmondta, hogy a következő néhány mérkőzés meghatározó lehet a Loki életében.

Arra kértük őket, adjanak magyarázatot a kialakult helyzetre, valamint arra, hogy vizsgálják meg, mennyiben megfelelő játékrendszerben futballozik a csapat. A megbeszélésen első számú szempont a gárda eredményességének gyors és szembetűnő javítása volt – nyilatkozta Ábrók Zsolt.

Dzsudzsák Balázsék szereplése egyelőre csalódást keltő Fotó: Polyák Attila - Origo

A cégvezető leszögezte: az egyeztetésen a klub vezetése világossá tette, hogy már a következő néhány összecsapáson határozott fejlődést vár a csapattól mind a mutatott játék, mind a begyűjtött pontok terén, és azt is, hogy ennek kézzelfoghatónak és egyértelműen tetten érhetőnek kell lennie.

Az OTP Bank Ligában újonc DVSC jelenleg a 10. helyen áll, és csak a jobb gólkülönbsége miatt előzi meg a kieső helyen álló Gyirmót FC Győr csapatát.

Huszti Szabolcs és Toldi Gábor együttese tíz meccsen csak kétszer tudott győzni, mellette háromszor döntetlent játszott és ötször kikapott.

Mindent egy helyen az Eb-ről