Vágólapra másolva!
Az NB I-be feljutó Vasas labdarúgócsapata bejelentette első nyári igazolását. Az angyalföldi csapat szerződtette a MOL Fehérvár támadóját, Géresi Krisztiánt.

Géresi Krisztián Székesfehérváron kezdte pályafutását, a MOL Fehérvár FC saját nevelésű futballistája, és az azóta eltelt időszakban egyedül a Puskás Akadémia együttesénél szerepelt kölcsönben.

A 27 éves labdarúgó eddig 82 élvonalbeli meccsen lépett pályára, melyeken 12 gólt szerzett, és 13 Európa-liga-selejtezőn is játszott korábban. Géresi tagja volt a a 2017/2018-as idény bajnokcsapatának, majd a következő két évben bajnoki ezüstérmet és bronzérmet szerzett a Puskás Akadémia tagjaként.

Géresi Krisztián a Vasasban folytatja pályafutását Forrás: vasasfc.hu

Géresi a magyar U21-es válogatottban három mérkőzésen szerepelt, a felnőttek között pedig tavaly kapott lehetőséget Marco Rossi szövetségi kapitánytól a San Marino elleni vb-selejtezőn.

A több poszton is bevethető támadó 2024. június 30-ig kötelezte el magát a Vasashoz.

"Először is köszönöm a bizalmat a Vasasnak, személyesen kifejezetten Nagy Miklós sportigazgatónak, aki hosszú ideje kitartóan hitt abban, hogy ez a mai aláírás valamikor majd létrejöhet, és mindent meg is tett érte.

nyilatkozta Géresi.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről