A bajnokságban nem okozott gondot a győzelem a Monacónak

fbl Horizontal
Monaco's French midfielder Maghnes Akliouche (R) fights for the ball with Reims' Zimbabwean midfielder Marshall Munetsi during the French L1 football match between Stade de Reims and AS Monaco at Stade Auguste-Delaune in Reims, northern France on September 18, 2022. (Photo by FRANCOIS NASCIMBENI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencvárostól elszenvedett csütörtöki vereség után a bajnokságban javított az AS Monaco labdarúgó-csapata.

A magyar bajnok csütörtökön 1-0-ra győzött az Európa-ligában a Ligue 1 előző kiírásának bronzérmese ellen. A Monacónak alig több mint 48 órája volt pihenni, de jól sikerült a regeneráció, hiszen Philippe Clement csapata nagyon simán nyert 3-0-ra a Reims otthonában.

A francia csapatban ezúttal a kezdőben kapott helyet a csütörtökön csak csereként pályára lépő Akliouché, valamint Embolo is. A Monaco dolgát megkönnyítette, hogy Locko 22. percben történt kiállítása után mintegy 70 percig emberelőnyben játszatott. Ehhez képest Alekszandr Golovin csak a 47. percben szerezte meg a vezetést, míg a találkozó végérvényesen csak az utolsó percekben dőlt el, amikor előbb a 87. percben Minamino Takumi, majd három perccel később Wissam Ben Yedder is betalált.

Eredmény, Ligue 1, 8. forduló:
Reims - AS Monaco 3-0 (0-0)
gól: Golovin 47., Minamino 87., Ben Yedder 90.

Mindent egy helyen az Eb-ről