Vágólapra másolva!
A Ferencváros biztosította továbbjutását az Európa-liga H-csoportjának ötödik fordulójában, miután hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az AS Monacóval. A francia lapok azt írják a találkozóról, hogy az FTC megbüntette a Monacót, amelynek nem sikerült revansot vennie a szeptemberi vereségért, mivel nem tudta kihasználni a helyzeteit.

A L'Équipe azt írja, a Monacónak nem sikerült revansot vennie a Ferencváros elleni vereség után, így a hercegségbelieknek nem maradt esélyük a csoportgyőzelemre, de a továbbjutás még meglehet.

A lap kiemeli, hogy Kevin Vollandnak lehetősége volt a szünet után eldönteni a meccset, de francia csapata a magyar bajnok támadásaitól összezuhant.

A FootMercato.net azt írja a Monaco elvesztett két pontot a Ferencváros otthonában, de kiemeli, hogy továbbra is a saját kezében van a sorsa. Ehhez az utolsó fordulóban elég lehet akár egy pont is a Crvena zvezda ellen, ha a Fradi nem kap ki Törökországban a Trabzonsportól.

Bravúros döntetlennel biztossá vált a Ferencváros továbbjutása az Európa-ligában Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Eurosport francia kiadása szerint hiába uralta a meccs nagy részét a Monaco, a Ferencváros sakkban tudta tartani ellenfelét. A lap azt írja, Philippe Clément játékosai elszalasztották a lehetőségeiket, és nem tudtak elég nyomást helyezni a listavezetőre, így az egy ponttal a Monacónak legjobb esetben is csak a második helyen végezzen ebben a H csoportban.

Mindent egy helyen az Eb-ről