Rossz hírt kapott a Liverpool sztárja: lemarad a foci-vb-ről

fbl Horizontal
Liverpool's Portuguese striker Diogo Jota reacts during the English Premier League football match between Liverpool and Watford at Anfield in Liverpool, north west England on April 2, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool portugál támadója, Diogo Jota a Manchester City elleni rangadón megsérült. Kiderült, hogy a 25 éves játékosnak legalább egy hónapot ki kell hagynia, így nem utazhat a katari labdarúgó-vb-re.

A Liverpool játékosán elvégezték az MRI-vizsgálatot, és ugyan az eredményeket még nem hozták nyilvánosságra, de a portugál A Bola értesülései szerint a futballistának ki kell hagynia a november 20-án kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságot.

Diogo Jotára legalább egy hónap kihagyás vár, és könnyen elképzelhető, hogy legközelebb csak 2023-ban léphet pályára.

A 25 éves támadó 2020 szeptembere óta a Liverpool játékosa, korábban a Wolverhamptonban, az Atlético Madridban és a Portóban is futballozott. Jota ebben a szezonban még nem lőtt gólt a klubjában, de a Premier League-ben egy, a Bajnokok Ligájában pedig már négy gólpasszt is adott.

Mindent egy helyen az Eb-ről