Szoboszlai elmondta, mi vár rá a téli átigazolási időszakban

SZOBOSZLAI Dominik
Varsó, 2022. november 2. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az F csoport hatodik fordulójában játszott Sahtar Donyeck-RB Leipzig mérkőzésen Varsóban 2022. november 2-án. MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik az RB Leipzig labdarúgójaként fejezi be a szezont - nyilatkozta az M4 Sportnak a játékos ügynöke.

"Lipcsében fogja befejezni a szezont, ebben biztos vagyok" - fogalmazott Esterházy Mátyás. Kifejtette: a magyar válogatott játékosai olyan helyen vannak és annyi játékperc van a lábukban, ami miatt úgy véli, hogy nem kell a váltáson gondolkodniuk, így az ő szempontjukból a tél nyugalmas lesz.

Szoboszlai Dominik jó helyen van Lipcsében Forrás: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

Maga Szoboszlai az M4 Sport kérdésére úgy felelt: jól állnak a Lipcsével, jól érzi magát és megkapja a megfelelő játéklehetőséget, így a télen nem kell az átigazolásáról beszélni.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó Leipzig 15 forduló alatt szerzett 28 pontjával harmadik a Bundesliga tabelláján, lemaradása hat pont a címvédő és éllovas Bayern München, illetve kettő a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg mögött. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Manchester City vár a lipcseiekre.

Mindent egy helyen az Eb-ről