A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool július elején kifizette az RB Leipzignek Szoboszlai Dominik 70 millió eurós kivásárlási árát, így a magyar válogatott csapatkapitánya a világ egyik legnagyobb csapatához igazolt és a klub történetének harmadik legdrágább játékosa lett. Szoboszlai múlt kedden csatlakozott a csapathoz, ahol először találkozott Jürgen Klopp vezetőedzővel és az új csapattársaival. A Mersey-parti csapat sztárja, Andy Robertson a Liverpool honlapjának nyilatkozott a csapat németországi edzőtáborában, és mondta, hogy magyar játékos zökkenőmentesen illeszkedett be a csapatba.

A 22 éves magyar középpályás már az első liverpooli edzésén megmutatta, milyen fából faragták, ugyanis a klub közösségi oldalán közzétett videóban látható volt, hogy futás közben az összes új csapattársát lehagyta, majd egy laktáttesztre is sor került, amelyből kiderült, hogy Mohamed Szalah mellett Szoboszlai is a legjobbak között végzett.

„Nagyon jól beilleszkedtek. Nyilván a szurkolók már látni akarják őket a pályán, és azt hogy, hogyan teljesítenek a Premier League-ben.

Arra törekszünk, hogy mindenki otthon érezze magát a körünkben, és szerintem ez alkalommal is sikerrel jártunk" – mondta a skót balhátvéd Szoboszlai Dominikról és az argentin világbajnok Alexis Mac Allisterről.

Szoboszlai gyorsan felvette a ritmust Liverpoolban Forrás: liverpoolfc.com

„Megmutatták a bennük rejlő minőséget, amelyben

A szurkolókhoz hasonlóan mi is várjuk már, hogy lássuk őket a Premier League-ben, és az eddig látottak alapján nincs kétségem afelől, hogy sikeresek lesznek a klubnál" – tett hozzá Andy Robertson.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!