Ezt mondta Szoboszlai Dominik első liverpooli meccse után

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (R) speaks with Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Lejátszotta első meccsét a Liverpoolban Szoboszlai Dominik, aki a Karlsruhe elleni felkészülési meccsen kezdőként 45 percet kapott.

A magyar válogatott csapatkapitánya az első félidőben volt a pályán, ami után 1-1 volt az állás, végül a Liverpool 4-2-re nyerni tudott.

„Nagyon jól éreztem magam, nagy büszkeséget jelent nekem és a családomnak is, hogy bemutatkozhattam.

Minden nap próbálom a legjobbamat nyújtani, fizikálisan, mentálisan, és a meccseken is. Ezért dolgozom nagyon keményen, és ezen nem is változtatok. Mindig jó érzés meccset nyerni, szerintem minden tőlünk telhetőt megtettünk, jó első meccs volt, de most már a következőre készülünk" – mondta Szoboszlai, aki kitért a csapattársaira is.

Szoboszlai Dominik első meccsén rögtön kezdő volt Forrás: AFP/Daniel Roland

„Tényleg nagyon jól éreztem magam, a srácok kedvesek voltak, már az elejétől úgy kezeltek, mintha már régóta itt lettem volna. Köszönet ezért mindenkinek. A menedzserünk német, így jól ismerem a stílusát, de továbbra is keményen kell dolgoznom" – mondta a Liverpool új 8-asa.

Mindent egy helyen az Eb-ről