A német miniszter is a Bayern München bukását akarja

Soccer 1. Bundesliga/ Werder Bremen - FC Bayern Munich 0:4. 2023 2024 ball sports close up 24 database DFL single individually 23 first division club dress FCB Munich men league game football game soccer single image 1st league season 2023 club jersey clu
Harry KANE (M) Soccer 1st Bundesliga, 1st matchday, SV Werder Bremen (HB) - FC Bayern Munich (M) 0: 4, on August 18th, 2023 in Bremen / Germany. #DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video # (Photo by Anke Waelischmiller/Sven Simon / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Karl Lauterbach szövetségi egészségügyi miniszter a változatosság mellett egy fogadás miatt is bízik abban, hogy a Bayern München helyett ebben a szezonban a Bayer Leverkusen nyeri a német labdarúgó-bajnokságot.

A Bundesliga elmúlt 11 kiírását egyaránt a rekordbajnok Bayern München nyerte, így a csapat szurkolóin kívül a legtöbben már szeretnék, hogy más is elhódítsa a Salátástálat. Erre az elmúlt években a Borussia Dortmundnak és az RB Leipzignek volt a legnagyobb esélye, a mostani idényben viszont a Bayer Leverkusen az első számú kihívó.

Xabi Alonso idén még veretlen együttese 16 forduló után négypontos előnyben van

az egy meccsel kevesebbet játszó müncheniekhez képest a tabella élén.

Karl Lauterbach nem a címvédésért szorít Forrás: MTI/EPA/Pool/Mika Schmidt

Lauterbach is a Leverkusennek drukkol

Karl Lauterbach egészségügyi miniszter elárulta, a német focinak szüksége lenne arra, hogy véget érjen a Bayern München korszaka. A német politikus a Leverkusenről elmondta,

jót tenne ez "a fiatal és erős csapatnak és az egész Bundesligának".

Lauterbach a düsseldorfi Rheinische Postnak hozzátette, más oka is van annak, hogy a Bayern helyett a Bayernek szurkol.

mondta a német egészségügyi miniszter.

Mindent egy helyen az Eb-ről