Élő közvetítés
Ausztria
ÉLŐ
Törökország
Vágólapra másolva!
Pénteken reggel elindult az Origo Sport alkalmazás új verziója, amely kibővített tartalmaival jó megoldás lehet az aktuális sporthírek, világesemények követésére.

Az Origo Sport alkalmazásban elhozzuk Önnek a sportvilág híreit, és még sokkal többet is! A labdarúgás, Forma-1, kézilabda, olimpiai- és csapatsportok legfontosabb történéseiről beszámolunk, de emellett bemutatjuk azt is mi történik a sportolókkal két verseny között. Cikkek, videók és podcastek a sportvilág hátteréről és érdekességeiről kiemelten az Origo Sporton.

Origo Sport applikáció
Már letölthető a megújult Origo Sport alkalmazás
Fotó: Origo Sport applikáció

Jelölje meg kedvenc cikkeit, és olvassa azokat később, saját gyűjteményéből! Nézze meg kedvenc videóit, hallgassa végig elmentett podcastjeit, amikor csak akarja!

Praktikus keresőnkkel az Origo Sport teljes archívumában kereshet, a találatokat pedig elmentheti a kedvence közé.

Szabja egyéni ízlésére az Origo Sport tartalmait! Jelölje be, milyen sportokról kér értesítést, és mentse kedvenceit saját címlapjára! Értesítéseit bármikor visszanézheti és kezelheti.

Az Origo Sport Live az Origo Sport online rádió streamje, melyet böngészés közben egyszerűen hallgathat a háttérben.

Az Origo Sport többet ad, mint a hagyományos sportoldalak. Különleges videó- és podcasttartalmainkat, szöveges és videós élő közvetítéseinket vizuálisan, külön kiemelve találja meg az applikációban!

Mindent egy helyen az Eb-ről