Vágólapra másolva!
Vasárnap este a labdarúgó Európa-bajnokság berlini döntőjében a spanyol válogatott az angol csapattal méri össze erejét. A berlini Olimpia Stadionban ott lesz egy elképesztően dögös ikerpáros, akik a spanyol szerelmeik sikeréért szorítanak majd.

A 34 éves Daphne és Melanie a spanyol válogatott sikereiért szorítanak, ugyanis Melanie Canizares a Real Madrid támadójának, Joselunak a párja, míg Daphne Canizares szintén a Királyi Gárdát erősítő Dani Carvajal felesége.

Joselu 2016-ban jött össze Melanie-val, míg Carvajal 2022-ben vette feleségül Daphne-t, így a két játékos most már egymás sógora is. 

Melanie most modellként dolgozik, de korábban légiutaskísérő volt, míg Daphne a Blue Weddings céget vezeti, amely esküvők és társasági események szervezésére specializálódott.

Az Instagramon Daphne népszerűbb, akit 266 ezren követnek, míg Melanie-nak csak 56 000 követője van, de azért Carvajal mellett így sincs oka panaszra. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről