Vágólapra másolva!
Mint ismert, az Újpest magabiztos, 3-0-s sikert aratott a vendég Debrecen együttese felett a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A találkozó után mindkét edző értékelte a látottakat, érhető módon a debreceni Szrdjan Blagojevics nem volt túlságosan boldog.

Ami a meccset illeti, az első félidőben szinte minden az újpestiek kedve szerint alakult, Bese és Ljujics találatával 2-0-ra vezetett a félidőben a hazai csapat. 

Szrdjan Blagojevics
Szrdjan Blagojevics vállalja a felelősséget
Fotó: MTI/Derencsényi István

A Debrecennek egyetlen igazán nagy helyzete volt, de Dzsudzsák fejese centikkel elkerülte a kaput. Nem sokkal a fordulást követően gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa, Bese harcolt ki büntetőt, amelyet Brodic magabiztosan értékesített. A hajdúságiak támadójátéka gyakorlatilag súlytalan volt ezen az estén, az Újpest könnyedén tartotta otthon a három pontot.

Nem meglepő, hogy a mérkőzés után az Újpest edzője, Bartosz Grzelak volt az elégedettebb a két szakvezető közül.

"Az első félidő fantasztikus volt, nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményünkkel, kiváló mentalitást láttam. 

A második félidőben kicsit leült a meccs, de akkor is voltak helyzeteink" - mondta az Újpest edzője a dvsc.hu beszámolója szerint.

Szrdjan Blagojevics természetesen már nem volt ennyire elégedett, sőt, elég kemény szavakat használt a 3-0-s vereség után.

"Az Újpest minden téren letarolt minket. Vállalom a felelősséget, gratulálnom kell a hazaiaknak a megérdemelt győzelemhez. Elemeznünk kell a mérkőzést" - árulta el a szerb edző.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!