A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Új szerződést kapott a Chelsea angol sztárfocistája, Cole Palmer, akinek eddig is hosszú távú szerződése volt, de a mostani szerződése nem kevesebb, mint kilenc évig, azaz 2033-ig lesz érvényes.

Cole Palmer két évvel hosszabbította meg jelenlegi szerződését, ami így 2033-ig lesz érvényes. Palmer azért is kapott új szerződést, mert az első idénye remekül sikerült Londonban: 45 mérkőzésen 25 gólt és 15 gólpasszt ért el. A Chelsea tavaly nyáron szerződtette Palmert a Manchester Citytől 40 millió fontért, amire még rá kell egy kicsit fizetnie, mert ilyen jól szerepelt a 22 éves focista. 

Cole Palmr, Chelsea
Cole Palmer új szerződést kapott
Fotó: Glyn KIRK / AFP

Palmer eredetileg hét évre szóló szerződést írt alá, további 12 hónapos opcióval, akkor is a pénzügyi fairplay-szabályok miatt kapott ilyen hosszú szerződést, hogy a költségeket jobban eloszlassák. Palmer korábban mindössze 19 alkalommal lépett pályára a Premier League-ben a Manchester City színeiben, mielőtt a Chelsea-hez került, ahol olyan meggyőző volt, hogy a válogatottba is bekerült. Az Európa-bajnokságon eleinte csere volt, majd a döntőben is szerepet kapott.

Az Enzo Maresca által irányított Chelsea vasárnap a City ellen kezdi meg a Premier League-et, pár nappal később pedig a Servette vagy a Braga elleni Konferencia-liga playoff következik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!