Vágólapra másolva!
A Nemzetek Ligájának A divíziójában Magyarország kedden este Bosznia-Hercegovinát fogadta a Puskás Arénában. A mérkőzésen a hazai együttes óriási nyomás alá helyezte a vendégeket, azonban a bosnyák kapus gyakorlatilag csodát tett és mindent is kivédett, így maradt a 0-0. A lefújás után értékeltek a magyar játékosok az M4 Sportnak.

"Személy szerint nekem ez felért egy vereséggel, hiszen végig támadtunk, helyzeteket dolgoztuk ki, a kapus szerintem élete egyik legjobb meccsét játszotta, gratulálok neki. Az 5-0 után szerintem jól tudtunk reagálni, de kellett az ellenfél is, hogy kicsit visszaálljon és meg tudtuk őket bontani és úgy érzem, jól játszottunk." - kezdte az értékelését Nagy Zsolt, aki a nagy lövésére is kitért:

"Marco Rossi kérte, hogy toljuk fel a védekezést a második labdákra, hiszen Németországban kaptunk egy olyan gólt is, ami a szögletünkből lett és ezt próbáljuk elkerülni. Egy ilyen helyzetben szerencsére hozzám pattant a labda, jó lövés volt, de sajnos nem ment be. Ha ilyen játékot tudunk produkálni, akkor jó eséllyel várhatjuk a következő mérkőzéseket, ebből tudunk tovább fejlődni."

IMG_2291
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nikitscher Tamás a németországi meccs után ismét lehetőséget kapott a kezdő tizenegyben, de most a fantasztikus hangulatú Puskás Arénában lépett pályára: 

"Gyerekkori álmom vált valóra ezzel, ennyi ember előtt egy meccset végig játszani, az tényleg elképesztő, szóval nagyon hálás vagyok. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, véleményem szerint sokkal jobban futballoztunk, de ezeket a helyzeteket be kell lőni, mert különben ez nem fog úgy alakulni, ahogy terveztük. 

Remélem, hogy jó példát tudok ezzel mutatni sok kisgyereknek és sérült játékosnak, hogy ne adja fel az álmát, mert magukba vetett hittel és rengeteg munkával az álmaik megvalósulhatnak." 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!