Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool brazil kapusa, Alisson Becker combsérülés miatt legalább hat hétre kidőlt.

A Liverpool múlt szombaton 1-0-ra győzött a nyeretlen Crystal Palace otthonában, ám Arne Slot öröme nem lehetett felhőtlen, ugyanis Alisson kapust a 79. percben sérülés miatt le kellett cserélnie és az első liverpooli tétmeccsén pályára lépő Vitezslav Jaros váltotta. A brazil válogatott kapus a jobb combját fájlalta és dühösen a földhöz vágta mindkét kesztyűjét.

alisson becker
Sérülés miatt hetekre kidőlt a Liverpool kapusa, Alisson
Fotó: AFP 

A Sky Sports információi szerint Alisson combizom-sérülést szenvedett, és várhatóan csak a novemberi válogatott szünet után térhet vissza. Ez azt jelenti, hogy a Liverpool legalább hat hétig még kénytelen lesz nélkülözi az első számú kapusát.

Alisson sérülése nagy csapás a Liverpool számára, ugyanis a novemberben több fontos meccs is vár majd Szoboszlaiékra. A 32 éves kapusnak várhatóan a Chelsea, az Arsenal, a Brighton és az Aston Villa elleni bajnoki mérkőzéseket is ki kell majd hagynia, valamint az RB Leipzig és a Bayer Leverkusen ellen sem léphet pályára a Bajnokok Ligájában.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!