Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
Káoszba fulladt a portugál válogatott pénteki edzése a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, miután szurkolók rohantak be a pályára.

Már a portugál férfiválogatott megérkezése sem volt zökkenőmentes, ugyanis a marienfeldi szállás előtt összegyűlt rajongótömeg egy része áttörte a biztonsági korlátokat és bemászott a csapat bázisára.

Portugal Public Training Session And Press Conference - UEFA EURO 2024
Végül összejött a közös kép, de Ronaldóék edzése hamarabb véget ért a botrányos jelenetek miatt
Fotó: NurPhoto via AFP 

Roberto Martinez együttese ugyan csak jövő kedden mutatkozik be a foci-Eb-n, de már most javában készülnek a megmérettetésre. A pénteki nyilvános edzésen fieszta hangulat várta Ronaldoékat, ugyanis csaknem nyolcezer lelkes rajongó látogatott ki. Azonban 

a tréning kissé kaotikussá vált és hamar félbeszakadt, ugyanis egy tucatnyi szurkoló berohant a pályára, akik közös fotó reményében megrohamozták a játékosokat.

 A biztonsági személyzet próbálta uralni a helyzetet, ugyanis a legtöbb szurkolót sikerült távol tartaniuk a portugál játékosoktól, de az egyik drukkernek sikerült a hatodik Eb-jére készülő Ronaldo közelébe férkőznie, és a nyakába ugrott. Az ötszörös aranylabdás klasszist valósággal megdöbbentette a jelenet.

A beszámolók szerint a portugálok kapusa, Jose Sá nagyobb elszántságot mutatott, mint a biztonsági őrök, ugyanis a káosz közepette az oldalvonalhoz rohant, és megragadta az egyik szurkoló nyakát és lekísérte a pályáról.

Portugália az F csoportban szerepel Törökország, Csehország és Grúzia mellett az Európa-bajnokságon. Cristiano Ronaldo és társai az első meccsüket majd csak jövő kedden játsszák a csehek ellen Lipcsében.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről