Vágólapra másolva!
Jó meccset hozott a Csehország-Georgia mérkőzés a németországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában. Az 1-1-es végeredmény történelmi grúz pontszerzést jelentett, ami akár historikus győzelem is lehetett volna, ha az utolsó másodpercekben higgadtabbak a befejezésnél. Van-e több a csehekben, vagy mennek ők is a lengyelek után? Ez volt mérkőzés utáni elemzésünk középpontjában.

Nagyon reménykedtünk benne, hogy döntetlent játszik a törökök ellen nagyszerű meccsen bemutatkozó Georgia és a portugáloktól az utolsó percekben kapott góllal vereséget szenvedő Csehország. 

A csapatok mindent meg is tettek ezért, hiszen a grúzok támadgattak, de nem voltak veszélyesek, míg a csehek látszólag irányították a meccset, de sablonos támadójátékuk meglehetősen kevés veszélyt jelentett Mamardasvili kapujára.

A döntetlenért vívott harcba Daniel Siebert játékvezető is beszállt, aki a videobíró segítségével egy gólt elvett a csehektől, míg egy büntetőt megadott a grúzoknak.

 Összességében jó meccset láttunk ismét az F csoportban, a döntetlen pedig jó esélyt kínál a magyar válogatottnak is, hiszen így könnyen lehet, hogy legalább egy csoport már lesz, ahol a harmadik helyezett háromnál kevesebb pontot szerez - mindezt persze úgy írjuk, hogy tudjuk, Szoboszlaiéknak le kell győzniük a vasárnap 21 órakor kezdődő meccsen Skóciát.

Ha csak hallgatni szeretné értékelésünket, akkor azt is megteheti itt:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről