Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott már javában készül a pénteken kezdődő németországi Európa-bajnokságra. A legutóbbi Eb-n ezüstérmes háromoroszlánosok friss Bajnokok Ligája-győztes sztárja, Jude Bellingham pedig parádés formában várja a tornát, az edzésen legalábbis egészen szenzációs gólt szerzett.

Az Európa-bajnokságon az angolok a C csoportban a dánokkal, a szerbekkel és a szlovénekkel vannak együtt, s ha Jude Bellingham, a Real Madrid klasszisa a meccseken is úgy trükközik, mint a legutóbbi edzésen, akkor  tarthatnak tőle a védők – írja a Magyar Nemzet

jude bellingam
Jude Bellingham látványos gólt lőtt az angolok edzésén, milliók nézték már meg
Fotó: AFP

Bellingham kirobbanó formában várja az Eb-t

Bellingham kihagyta az angol válogatott Bosznia-Hercegovina és Izland elleni felkészülési mérkőzéseit, mivel az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) extra pihenőidőt adott neki, miután a Real Madriddal megnyerte a Bajnokok Ligáját. Úgy tűnik, a pár nap szabadság jót tett a 20 éves középpályásnak, ugyanis újult erővel csatlakozott a nemzeti csapathoz. Bellinghammel szemben egyébként hatalmas az elvárás a szurkolók és a szakértők részéről, már csak azért is, mert a 2023/24-es idényben 42 meccsen 23 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. Az Eb egyik lehetséges sztárjának tartott Bellingham a válogatott edzésén is folytatta a gólgyártást, ráadásul nem is akármilyen gól lőtt.

Az egymás elleni meccsen kis kapukba kellett betalálni, Bellingham pedig alaposan megtréfálta a kapuban álló Kyle Walkert, ugyanis sarokkal szerzett bámulatos gólt. Az angol válogatott X-oldalán már több egymillióan megnézték a pimasz találatot.

A legutóbb Eb-döntős angolok a C csoportban vasárnap a szerbek ellen kezdenek Gelsenkirchenben, négy nappal később a dánokkal találkoznak Frankfurtban, majd június 25-én a szlovénokkal csapnak össze Kölnben. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről