Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A horvát labdarúgó-válogatott sokáig továbbjutásra állt az olaszok ellen, ám egy 98. percben kapott gólnak köszönhetően kiesett az Európa-bajnokság csoportkörében. A csapatkapitány, Luka Modric rendkívül csalódott volt, és számon kérte Danny Makkelie játékvezetőt a 8 perces hosszabbítás miatt.

A Real Madrid sztárja szerzett vezetést a horvátoknak, ám az olaszok a 98. percben kiegyenlítettek. Mindez azt jelentette, hogy Horvátország kiesett, Olaszország pedig továbbjutott a második helyen a csoportelső Spanyolország mögött. Az eredmény a magyaroknak is kedvező, mert Marco Rossi együttese a csoportharmadikok között mindenképpen megelőzi a horvátokat. Modric a kiesés után ideges és csalódott volt.

Modric a bírót szidta

"Nekünk nem jött össze semmi ezen az Eb-n. 

A skót-magyar meccsen is balszerencsénk volt azzal a 100. percben lőtt góllal. Most pedig szintén az utolsó pillanatban, a 98. percben esett gól, amit az olaszok lőttek nekünk. A foci kegyetlen"

 - mondta a 38 éves középpályás, aki a holland játékvezető, Danny Makkelie ténykedésére is kitért.

Euro 2024: Croatia - Italy
Luka Modric nem volt elégedett a holland bíróval
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP (Photo by ROBERT MICHAEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Nem érdemeltük meg ezt a gólt az utolsó pillanatban, nem tudom, hogy a játékvezető milyen alapon döntött úgy, hogy ilyen sokat hosszabbít. Nem értem, hogy jött ki ez a 8 perc" - 

mutogatott a horvátok sztárja a holland bíróra, aki a Németország-Magyarország meccsen követett el hatalmas hibát, ugyanis megadta a németek, szabálytalan körülmények között szerzett vezető gólját Marco Rossi csapata ellen.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről