Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Továbbra is forrnak az indulatok a foci-Eb szerdai magyar-német meccse, egészen pontosan a holland bíró, Danny Makkelie ténykedése körül, aki többször is óriásit hibázott a magyar csapat kárára.

Nem lehet napirendre térni a holland Danny Makkelie botrányos tevékenysége fölött a szerdai magyar-német csoportmeccsen. A meccset botrányos ítéleteivel elcsaló holland bíró, aki úgy tűnik, hogy az utolsó csoportkörre nem is kapott feladatot, ítéleteit még hazájában is értetlenül fogadták, csak a németek világbajnok játékosa, Bastian Schweinsteiger fogadta nevetve az ítéletet. 

Az X-en (korábbi nevén Twitter) azonban van egy oldal, amelyik kifejezetten az ilyen vitatható (ezen mondjuk pont nincs mit vitatni...) jelenetek elemzésével foglalkozik, és a beszédes "Kirabolt ma egy csapatot a bíró?" nevet viseli. Az oldal szerkesztői szerint pedig a magyar-német meccset vezető Makkelie esetében a kérdést egyetlen szóval meg lehet választolni: Igen.

Az oldal két esetet is hoz bizonyítékként. Szerintük egyértelmű, hogy Jamal Musiala gólja előtt Ilkay Gündogan Willi Orbán meglökésével szabálytalanul szerzett labdát.

Ahogy szerintük az sem kérdéses, hogy a 92. percben Emre Can kézzel ütötte el a labdát Orbán elől, amiért egyértelműen tizenegyes járt volna a magyar válogatottnak. Makkelie természetesen mindkét esetben a házigazda válogatott javára ítélt, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozva a magyar válogatottat.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről