Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Lehet, hogy hiba, hogy minden torna előtt a sztárcsapatoktól várjuk a jó focit? A csoportkörökben úgy tűnik, hogy félre lehet tenni ezt a teóriát, mert a németországi Európa-bajnokságon egyelőre a kevesebbre taksált csapatok meccsei hozták a jó focit. Pont, mint a szlovák-ukrán összecsapáson.

Sztárcsapatokban már ezen a tornán is többször csalódtunk, hiszen az angolok, a hollandok és az olaszok is játszottak már rossz meccset, miközben jót nem igen. Ezzel szemben az E csoportban egymást követik a remek meccsek, akár a románok, akár a szlovákok, vagy az ukránok vannak a pályán.

A második fordulóban rendezett szlovák-ukrán meccs sem okozott csalódást, őszinte támadófoci, sok helyzet, szép gólok, izgalom az utolsó másodpercekig. Nem is fukarkodtunk a dicsérettel a meccs utáni értékelésünkben, miközben próbáltuk nem temetni a csoport egyetlen 0 pontos csapatát, a végső győzelemre is esélyesként emlegetett belgákat. Nem volt könnyű dolgunk...

Aki csak hallgatni szeretné az értékelésünket, az ide kattintson:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről