Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
Az osztrák labdarúgó-válogatott a franciák elleni meccs után a lengyelek elleni mérkőzésen is megmutatta, hogy komolyan kell venni, egy rövidebb időszakot leszámítva tulajdonképpen könnyedén intézték el 3-1-re, ezzel nagy lépést tettek a továbbjutás felé, míg Robert Lewandowskiék, alighanem megint nem jutnak tovább a csoportból.

A németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a D csoport két 0 pontos csapata lépett pályára Berlinben. Az osztrákok már a franciák ellen is megmutatták, hogy jóval több van bennük, mint akár csak néhány évvel ezelőtt, míg a lengyelek, egy jó félórát leszámítva nem sokat mutattak a hollandok ellen.

A lengyeleknek ezúttal is nagyjából egy félórájuk volt, amikor elfogadhatóan játszottak, előtte és utána azonban az történt, amit az osztrákok akartak, és a meccs utáni értékelő műsorunkban meg is egyeztünk benne, hogy megérdemelten nyertek 3-1-re

Mitől jók az osztrákok, miért gyengék a lengyelek, volt-e értelme 30 percre beküldeni a sérült Robert Lewandowskit, aki karrierje során egyetlen nagy tornán tudta a csoportkörből továbbvezetni hazája nemzeti csapatát, valamint, hogy milyen jós Lothar Matthäus, ezt mind-mind végigbeszéltük. 

Itt tudja megnézni kibeszélő műsorunkat:

Ha pedig csak hallgatni szeretné, akkor azzal is tudunk szolgálni:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről