Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Varga Barnabás szenzációs találatával szépített Magyarország Svájc ellen az Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, és tovább folytatta a támadásokat az egyenlítésért.

Sokat kellett rá várni, de a 65. percben a magyar válogatott megszerezte első Eb-gólját a németországi tornán. Az első félidőt 2-0-ra nyerték a svájciak, a magyar csapat pedig nem találta a maga játékát. Aztán egy óra elteltével megváltozott a játék képe, egyre több és veszélyesebb magyar támadás futott végig a pályán. A 62. percben Varga Barnabás még egy óriási helyzetben a kapu mellé fejelt Sallai Roland beadásából, Yann Sommer csak nézte a labdát, elvetődni sem tudott.

A 65. percben aztán egy gyönyörű akció végén, ami Vargától indult, Sallai megjátszotta Szoboszlait, a csapatkapitány pontosan tekert középre, a Fradi csatára pedig másodjára már nem hibázott! A gyönyörű találatot ide kattintva tudja megnézni.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről