Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Kórházba került az olaszok legendás futballistája, Roberto Baggio, miután a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon megrendezett Spanyolország-Olaszország csoportmeccs ideje alatt fegyveres támadók megverték és kirabolták.

Sokkoló élményben volt része a korábbi klasszis focistának, aki csütörtök este a családja körében nézte az olasz fociválogatott spanyolok elleni meccsét a B csoport rangadóján. A Corriere del Veneto beszámolója szerint nagyjából este 10 óra magasságában öt fegyveres támadó tört be az Altavilla Vicentinában található luxusvillába, ahol nagyjából 40 percig rettegésben tartották a házban lévőket.

roberto baggio
Saját otthonában rabolták ki az olaszok legendáját, Roberto Baggiót
Fotó: AFP

Az olasz lap szerint az 57 éves korábbi klasszis összetűzésbe került az egyikükkel, ekkor a támadó a fegyverének csövével megütötte Baggiót, aki emiatt komoly fejsérülést szenvedett. A rablók ezután az 1993-ban aranylabdát nyerő ex-focistát és családját bezárták a szekrénybe, és a ház többi részét kifosztották. A hírek szerint a betörés alkalmával ékszereket, órákat és pénzt is elvittek az ismeretlen elkövetők.

Órákkal később Baggiónak sikerült kiszabadulnia a fogságból és azonnal hívta a rendőrséget. Az 56-szoros korábbi válogatott excsatárt az arzignanói kórházba szállították, ahol több öltéssel kellett összevarrni a fején szerzett sebet.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a támadók kézre kerítésében pedig segíthet, hogy biztonsági kamerák rögzítették a betörést.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről