Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Furcsa meccset hozott az F csoport második fordulójában a Portugália-Törökország összecsapás, ugyanis Cristiano Ronaldóék a vártnál is sokkal könnyebben verte meg Calhanogluékat, így magabiztosan jutottak be a legjobb 16 közé. És, ha már Ronaldo: egy egészen új játékost láttunk a pályán, aki gólpasszt adott, állandóan azt kereste, kit hozhat helyzetbe. A meccs furcsasága volt még, hogy folyamatosan rohangáltak a pályára a portugál sztárral szelfizni akaró szurkolók. Mi pedig mindezt átbeszéltük az Origo szokásos meccs utáni értékelésében.

Az F csoportban is véget ért a második forduló, amelynek végén egyedül Portugália lehet felhőtlenül boldog, mivel a csehek (2-1) után a Törökországot is legyőzte. A 3-0-s végeredmény még nem is mutatja igazán hűen a meccs képét, hiszen Cristiano Ronaldóék nagyon simán intézték el az ezúttal nagyon keveset mutató törököket.

Az Origo studiójában azonban nem az volt a legfőbb téma, hogy mennyiben tartalékolt Vincenzo Montella csapata a csehek elleni harmadik fordulóra, ahol eldől a továbbjutás, hanem Cristiano Ronaldo átváltozása. A mindenáron gólra törő Ronaldóból ezen a meccsen a társaival gólt lövetni akaró csapatkapitány lett, aki azért egy kis cirkusz miatt csak lemaradt az Eb-történelem talán legnagyobb öngóljáról.

Ezen a meccsen nem csak a játékosok futották ki magukat, hanem a szurkolók és a biztonsági őrök is. Előbbiek közül legalább öten akartak szelfizni Ronaldóval (egy kisfiúnak sikerült is), utóbbiak pedig az illetéktelenül pályára lépő szelfivadászokat kergették rendületlenül.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről