Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát. A mérkőzés után a dartsvilág 17 éves sztárja, Luke Littler kemény kritikával illette az angolok szövetségi kapitányát, Gareth Southgate-et.

Az angol válogatott sorozatban a második Európa-bajnoki döntőjét veszítette el, és már 58 éve nem nyert világversenyt. Gareth Southgate szövetségi kapitány és az egész csapat rengeteg kritikát kapott a torna során, az 53 éves szakembernek leginkább azt rótták fel, hogy túlságosan védekező felfogásban küldte pályára a játékosait az Eb-n. A dartsvilág 17 éves csodatinije, az idén Premier League-győztes Luke Littler sem fogta vissza magát, és a közösségi médiában nem kímélte a védekező taktikájáról ismert edzőt.

Luke Littler keményen beszólt Gareth Southgate-nek

Szép volt, Gareth! Lövünk egy gólt, aztán visszahúzódunk a 16-osunk elé, és megint megbűnhődünk ezért" - 

jegyezte meg Littler, aki egy bohóc emotikont is odabiggyesztett a csípős megjegyzése mellé.

Southgate szerződése decemberig érvényes az angol szövetséggel, a döntő után pedig ködösen fogalmazott a jövőjével kapcsolatban. "Ami az én jövőmet illeti, nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő pillanat arra, hogy erről beszéljek. Majd leülök a főnökökkel és velük átbeszéljük ezt a helyzetet" - nyilatkozta a finálé után az angolok szövetségi kapitánya.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről